Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden C'est La Viv:

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht bij C'est La Viv. Zowel voor artikelen gekocht via de webwinkel als voor artikelen gekocht bij zogenoemde homesales, braderieën en dergelijke.

2. C'est La Viv ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen beheer.

3. De overeenkomst komt tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van het winkelmandje. Je gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

4. Bestellingen kunnen voor verzending per mail geannuleerd worden. Bij betaling met iDeal dienen klanten er rekening mee te houden dat artikelen kort na ontvangst van de betaling al verzonden kunnen zijn. In alle gevallen blijft het recht om de koop binnen veertien dagen te ontbinden (zie punt 5).

5. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie door C'est La Viv. C'est La Viv mag bestellingen weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt C'est La Viv dit gemotiveerd, met de reden waarom, aan de klant mee binnen 15 werkdagen na ontvangst van de bestelling middels een email.

6. De koper heeft een bedenktijd van veertien dagen na ontvangst. Binnen deze termijn dient C'est La Viv op de hoogte gebracht te worden van het retour. Daarna dienen retourneren binnen 14 dagen bij C'est La Viv binnen te zijn. C'est La Viv zal na retourontvangst van de artikelen het aankoopbedrag terugstorten. Verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van koper. Indien een retourzending niet aankomt is C'est La Viv niet verantwoordelijk. Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat en goed verpakt retour gezonden te worden. Indien oorbellen verzegeld zijn, kunnen ze uitsluitend in de originele verzegelde verpakking teruggestuurd worden.

7. Alle genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% btw. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

8. Verzendkosten bedragen € 2,95 verzonden als brievenbuspakje. Er vindt geen verzending plaats naar het buitenland, behalve naar België. Boven de € 50,00 gratis verzenden

9. Betaling kan geschieden via IDeal.

10. Levering van de artikelen vindt zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de betaling.

11. Op alle producten wordt een garantie gegeven van 2 maanden. Product of productiefouten worden binnen deze periode kosteloos hersteld door C'est La Viv. Mochten kapotte onderdelen niet meer bestelbaar zijn, dan wordt door C'est La Viv in overleg met de klant een passende oplossing gezocht.

12. Uitgesloten van garantie zijn defecten door slijtage, onoordeelkundig gebruik, onzorgvuldig gebruik en verkleuring van gold en silver-plate onderdelen. Tevens zijn uitgesloten van garantie defecten ontstaan door gebruik voor doeleinden waarvoor de producten niet bedoeld zijn. Zulks ter beoordeling van C'est La Viv.

13. C'est La Viv is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook. Vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de oorbellen. Let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van oorbellen. U dient na ontvangst van de oorbellen de sluiting(en) goed te checken en na verloop van tijd ook nog regelmatig, mocht daar iets mis mee zijn, ga ze dan niet dragen, maar neem even contact op, dan doen wij ons uiterste best met een goede oplossing te komen.

14. Persoonlijke gegevens van klanten van C'est La Viv zullen niet aan derden verstrekt worden.

15. C'est La Viv is gevestigd te Schiedam. Lange Nieuwstraat 109C10, 3111 AE Schiedam. Telefoon. 06-41404547 
Kvk nummer: 76165353 Btw identificatienummer: NL127369168B01